Uniforme za medicinare, građevinare, obezbeđenje, automehaničare, farbare i kuvare

Već 14 godina izrađujemo kvalitetne radne uniforme. Proizvodimo i za domaće i za tržište Nemačke, Austrije i Švajcarske. Svako odelo prolazi dobro definisan i kontrolisan put od dizajniranja do isporuke. Uvozni materijali i višegodišnje iskustvo nam dozvoljavaju da uz svako odelo pružimo garanciju i da svoje klijente vidimo opet.

Letnje uniforme - povoljno obucite svoje radnike

Mnogi restorani i klubovi, poznati hoteli i gradjevinska preduzeca i sportski dogadjaji izabrali su naše uniforme koje na pravi način predstavljaju njihov odnos prema poslu.

Svojim klijentima nudimo izradu profesionalne odeće kao i dostavu uniformi za zaposlene u raznim delatnostima. Na ovaj način, klijentima je ušteđeno dragoceno vreme, postignuto efektno rešenje, jer usluge dizajna nude stručna lica, i ubrzan proces proizvodnje. Iz proizvodnje će izaći radne uniforme krojene i dizajnirane baš onako kako ste zamislili.

Pantalone, bluze, majice i mantili su izrađeni od kvalitetnih materijala koja se namenski primenjuju. Ukoliko je potrebna proizvodnja letnjih uniformi, majice i pantalone su načinjeni od laganih materijala koji puštaju kožu da diše i u najvrelijim danima. Ako su klijentu potrebne zimske uniforme, jakne i kombinezoni se šiju od materijala koji čuvaju toplotu tela, a ne dopuštaju koži da se znoji. Veliki izbor boja, dezena i modela ženske i muške uniforme će zadovoljiti sve ukuse i zahteve.