Uniforme za medicinare, građevinare, obezbeđenje, automehaničare, farbare i kuvare

Već 14 godina izrađujemo kvalitetne radne uniforme. Proizvodimo i za domaće i za tržište Nemačke, Austrije i Švajcarske. Svako odelo prolazi dobro definisan i kontrolisan put od dizajniranja do isporuke. Uvozni materijali i višegodišnje iskustvo nam dozvoljavaju da uz svako odelo pružimo garanciju i da svoje klijente vidimo opet.

HTZ oprema

Dinkić se, na sastanku sa Orbovićem i predsednicima industrijskih sindikata, složio da je neophodno zaključivanje granskih kolektivnih ugovora, kao i da je potrebno smanjenje nezaposlenosti i što uravnoteženiji regionalni razvoj, prvenstveno u cilju zaštite najsiromašnijih slojeva stanovništva, saopštio je sindikat.
Proizvodnja i prodaja kvalitetnih uniformi. Štampa sa logom Vaše firme. 
Demonstracija i isporuka na Vašoj adresi.
On je rekao da očekuje da će rast bruto domaćeg proizvoda u 2011. biti veći nego što je to zvanično predviđeno.

Naglasivši da je situacija u zemlji i dalje složena, on je ocenio da se "ipak vidi kraj velikim problemima" i ukazao da je niska kupovna moć građana ograničavajući faktor za pokretanje proizvodnje, ističe se u saopštenju sa sastanka održanog u prostorijama S S S S.

Predstavnici sindikata su još jednom upozorili da će se najavljene izmene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju negativno odraziti na položaj sadašnjih i budućih penzionera i da će, u tom cilju, S S S S organizovati proteste širom Srbije kako bi sprečio usvajanje takvog zakona.

Sindikalci su ukazali na aktuelne probleme u privredi, posebno u oblastima metalske industrije, tekstilne, hemijske industrije, energetike, grđevinarstva, poljoprivrede, ugostiteljstva i turizma, šumarstva, putne privrede i trgovine.

Ukazano je na probleme u vezi sa brojnim neuspelim privatizacijama, stečajem i likvidacijama preduzeća, rastom cena osnovnih životnih namirnica i energenata, niskim zaradama, kao i nepostojenjem granskih kolektivnih ugovora.