Uniforme za medicinare, građevinare, obezbeđenje, automehaničare, farbare i kuvare

Već 14 godina izrađujemo kvalitetne radne uniforme. Proizvodimo i za domaće i za tržište Nemačke, Austrije i Švajcarske. Svako odelo prolazi dobro definisan i kontrolisan put od dizajniranja do isporuke. Uvozni materijali i višegodišnje iskustvo nam dozvoljavaju da uz svako odelo pružimo garanciju i da svoje klijente vidimo opet.

Prsluk

Udruženje preduzeća za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije saopštilo je danas da je neophodno ubrzati proceduru donošenja pripremljenih nacrta Zakona o privatnom obezbeđenju i Zakona o detektivskoj delatnosti kako bi se ta oblast u Srbiji uredila na moderan način i u skladu sa međunarodnim standardima.
Kombinezoni, prsluci i jakne. Prodaja u Beogradu isporuka na teritoriji cele Srbije.
„Usvajanjem ovih zakona po hitnoj proceduri, tokom jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, lakše i jednostavnije bi se u istražnim postupcima utvrdili svačija krivica i propusti, koji su prethodili incidentima. Nadležni državni organi odmah bi znali da li je korisnik usluga angažovao profesionalno obezbeđenje ili nije, kao i da li radnik obezbeđenja ispunjava sve uslove za obavljanje tih poslova. Tu se pre svega misli na osnovnu stručnu obuku, uverenje da su psihofizički sposobni za nošenje oružja, da imaju potvrdu o bezbednom rukovanju vatrenim oružjem i da nisu kažnjavani za krivična dela“, navodi Udruženje u saopštenju i podseća na slučaj od pre nekoliko dana kada je radnik obezbeđenja pošte na Čukarici ubio jednog od napadača koji je hteo da opljačka Poštu.

Program stručne obuke, kako navodi Udruženje, težište stavlja na tehnike rešavanja konflikata i veštinu komunikacije, jer je njihovo nepoznavanje najčešći uzrok nastanka većine incidenata sa tragičnim ishodom.

„U predloženim normativnim rešenjima predviđa se i obaveza korisnika usluga da potrebu za privatnim obezbeđenjem mogu rešiti samo ugovorom sa licenciranim organizacijama, koje ispunjavaju sve zakonske uslove za obavljanje ove delatnosti“, saopštilo je Udruženje preduzeća za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije.