Uniforme za medicinare, građevinare, obezbeđenje, automehaničare, farbare i kuvare

Već 14 godina izrađujemo kvalitetne radne uniforme. Proizvodimo i za domaće i za tržište Nemačke, Austrije i Švajcarske. Svako odelo prolazi dobro definisan i kontrolisan put od dizajniranja do isporuke. Uvozni materijali i višegodišnje iskustvo nam dozvoljavaju da uz svako odelo pružimo garanciju i da svoje klijente vidimo opet.

Radnicke jakne

Radničke jakne vrhunskog kvaliteta. Uniforme Katić
Sindikat smatra da će predložene izmene dodatno ugroziti socijalni položaj zaposlenih, a naročito kritikuje odredbe o podizanju starosne granice za odlazak u penziju sa 53 na 58 godina, podizanje godina staža za žene sa 35 na 38 godina i smanjivanje osnovice za obračun penzija.

Predsednik kruševačkog sindikata Milenko Mihajlović kazao je da će se protestu u Kruševcu pridružiti članovi republičkog granskog odbora hemije i nemetala, zaposleni iz gradova u okruženju, a da su dolazak za sada najavili i radnici iz Niša, Vršca, Pirota, i Novog Sada.

"Protest u Kruševcu prvi je u nizu protestnih okupljanja koja će se nastaviti u Boru, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i, na kraju, u Beogradu. Smatramo da je neophodno upozoriti Vladu Srbije da radnici neće ćutke trpeti stalno pogoršavanje svog položaja, naročito jer se, kako saznajemo, priprema i drastična izmena Zakona o radu", kazao je Mihajlović.

Sindikat je uputio i preporuku poslodavcima da 16. septembar proglase neradnim danom kako bi njihovi zaposleni mogli da učestvuju na protestu, dok su političke stranke upozorene da na skup ne donose stranačka obeležja i simbole.